Bästa Kund till Smålands Motor

– du är viktig för oss!

Sedan branden den 27 mars 2018 har vi bedrivit vår verksamhet i tillfälliga lokaler på Fölehagsvägen i Kalmar. Vi har tillsammans gjort vårt yttersta för att hålla så god service som möjligt utefter omständigheterna. Vi hoppas det har uppfattats positivt från alla er kunder.

Nu kommer den glädjande nyheten!

Vår nya anläggning börjar ta form och fr.o.m. 12 december 2019 är ni välkomna till vår nybyggda anläggning på Engelska vägen 2. Det kommer fortfarande finnas byggarbetare på plats, men det kommer finnas gott om parkeringsplatser för er. Vill ni ha en rundvandring i lokalerna så visar vi er med glädje runt i våra nya lokaler, det är bara att säga till.

För att förtydliga vår samhörighet med vårt systerbolag, Bilkompani Kalmar AB, samt förenkla vår kommunikation med våra kunder så kommer vi att genomföra ett namnbyte vid årsskiftet till Bilkompani Sydost AB, anläggningen kallar vi ”Bilkompani Norra”. Vår verksamhet på Södra vägen kommer vi behålla med nuvarande verksamhet och kommer kalla anläggningen ” Bilkompani Södra”.

Vi ser fram emot namnbytet, för samtidigt som vi blir Bilkompani så blir Smålands Motor i Oskarshamn även – Bilkompani Oskarshamn. Och Bilexpo i Karlskrona – Bilkompani Karlskrona.
Det innebär att vi bildar en stor resursstark enhet; Bilkompani Kalmar ”norra och södra”, Bilkompani Karlskrona och Bilkompani Oskarshamn. Vi kan bistå varandra med kunskap och erfarenhet samtidigt får vi en stor gemensam begagnatmarknad, bara för att nämna något. Vi blir helt enkelt bättre för dig som kund!

Besök oss fr.o.m. 12 december på vår nya anläggning på Engelska vägen 2.

Har ni andra frågor är ni naturligtvis varmt välkomna att kontakta oss, genom er vanliga kontaktperson eller undertecknad.

Marcus Eliasson

Koncernchef
Bilkompani
Kalmar – Karlskrona – Oskarshamn

Boka service

Efter din förfrågan kommer vi att kontakta dig med en bekräftelse av tid och service. Observera att detta endast är en förfrågan. Vi återkommer med en bekräftelse alt. mer information.