Om Smålands Motor och Bilexpo

Vi vill vara det mänskliga bilföretaget.

Smålands Motor är ett genuint bilhandelsföretag som startades i Kalmar redan 1965 av Arnold Karlsson. 1972 övertog Arnolds dotter Kätie verksamheten. Genom förvärv och etableringar har företaget utvecklats till en företag med bilhandel och bilservice i Kalmar och Oskarshamn. I Smålands Motor ingår även Bilexpo i Karlskrona.

Smålands Motor och Bilexpo representerar idag Opel, KIA, Peugeot, Subaru och Mitsubishi med nybilsförsäljning och service, samt Saab och  Chevrolet med service. Dessutom erbjuder Smålands Motor och Bilexpo alltid ett brett utbud av begagnade bilar i alla prisklasser.

Vår devis ”Vi finns för att du finns” står för arbetsglädje och kundnöjdhet.

Hos Smålands Motor har vi satsat på att skapa en modern och trivsam arbetsmiljö där både våra medarbetare och du som kund ska trivas. Vår devis ”Vi finns för att du finns” står för arbetsglädje och kundnöjdhet.

Vi är och skall vara ett långsiktigt företag. Med ett brett utbud av tjänster, ärlighet och ett professionellt agerande ska du som kund alltid känna dig trygg i att göra affärer med oss.

Vår verksamhet har stor miljöpåverkan och vi tar vårt miljöansvar. Våra verkstäder är föredömen inom återvinning och vi använder de miljövänliga produkter vid service och reparation av bilar. I vårt produktsortiment finns även många miljöbilar och nu även elhybridbilar.

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar eller felaktigheter. (gäller hela denna webbsajt)