Verkstad

Hos oss ska det kännas tryggt att lämna sin bil

Våra serviceverkstäder är märkesauktoriserade för KIA (Oskarshamn), Opel, Peugeot, Subaru, Mitsubishi (Kalmar och Karlskrona) och SAAB.  Hos oss finns välutbildade biltekniker som är experter på din bil och har tillgång till specialverktyg och aktuell serviceinformation. Vi utför service, reparationer, däckbyten, besiktningar, lagar AC och mycket mer.

Boka service här

I Kalmar, Oskarshamn och Karlskrona har vi även skadeverkstäder där vi utför bl.a. glasreparationer och hjälper dig om du har krockat.
”Väljer du en Kontrollerad Bilverkstad kan du alltid förvänta dig ett fackmässigt utfört arbete. Du kan också förvänta dig att det slutliga priset stämmer med den prisuppgift du fått på förhand och att verkstaden gör allt för att lösa eventuella reklamationsärenden så smidigt som möjligt.”

Lämnar du in din bil till vår skadeverkstad eller på service kan vi erbjuda en servicehyrbil till dig, vi kan hjälpa dig med ditt försäkringsbolag, vi byter dina däck och erbjuder däckhotell.

Vill du behålla din bil i toppform?

Då ska du vända dig till våra auktoriserade verkstäder. Alla våra mekaniker är experter på just sina varumärken. De är välutbildade och de har de senaste diagnosinstrumenten och specialverktygen. Självklart monterar vi alltid äkta originaldelar när något måste bytas. Vi kontrollerar även mjukvaran i ditt fordon, och rekommenderar dig om vi anser att något behöver uppgraderas. Har din bil fått en återkallelseåtgärd? Det sköter vi automatiskt åt dig när du servar din bil hos oss. Kort sagt, du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i våra händer.

Prisvärt med prisgaranti

Man kan tro att det kostar mer att besöka en auktoriserad bilverkstad. Därför har vi Prisgaranti på service och verkstadsarbeten. Vad man ofta inte tänker på är att felsökning hos en auktoriserad verkstad med datoriserad originalutrustning och specifik märkeskunskap går avsevärt fortare jämfört med icke auktoriserade verkstäder. Originalstämpel i serviceboken betyder dessutom mycket för andrahandsvärdet på din bil.

Boka service

Efter din förfrågan kommer vi att kontakta dig med en bekräftelse av tid och service. Observera att detta endast är en förfrågan. Vi återkommer med en bekräftelse alt. mer information.